top of page
Search
  • Writer's pictureVanyovszki Mária

Együttműködés Gera Marinával

Tegnap kezdődött az Avanca Film Festival a csodás Portugáliában, ahol Gera Marina egyetlen magyarként képviseli az Örök tél című filmet.

A fiatal művész Pálffy György Szabadesés című filmjével járt már Karlovy Vary-ban, az Örök tél bemutatása óta pedig folyamatosan keresik neves nemzetközi producerek és rendezők.


Az Örök tél főszerepéért idén a legjobb színésznőnek járó díjat kapta a kaliforniai Tiburon Filmfesztiválon.

Marinával az asalon.hu partyján kezdtünk összebarátkozni, de a könnyed ismerkedős small talk-ból elég hamar váltottunk a legmélyebb témákra.

Érzékeny személyisége sok mindent látott és tapasztalt már a világban, művészként ezt fantasztikus módon tudja használni nemcsak a szerepeiben, de az írásaiban is.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem után Bodó Viktor társulatával járták be a világot, ott is több fesztiváldíjat begyűjtöttek.


Marina azon kevés hazai színésznő közé tartozik, akit jobban ismernek külföldön, mint itthon. Így örömmel vállaltam, hogy Gera Marina sajtósa legyek.


Az együttműködés harmóniáját adja, hogy Marina a hazai és nemzetközi megjelenésein magyar tervezők ruháit tudja népszerűsíteni ezzel járulva hozzá az asalon.hu missziójához is.


Portugál útjára már így készültünk: Örök tél Portóban is – Gera Marina hazai tervezők ruháiban


_______


Gera Marinát a közösségi médiában is követhetitek: Facebook: https://www.facebook.com/geramarinahivatalosoldal/ Instagram: https://www.instagram.com/geramarina_actress/


30 views0 comments
bottom of page